PIZZA DAY & NIGHT AARHUS C NøRRE ALLE

PIZZA DAY & NIGHT AARHUS C NøRRE ALLE

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 2124 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Day & Night Aarhus C Nørre Alle. Vil du vide mere? Få mere at vide

13 apr 2022 at 18:22 Den er så ikke kommet endnu. Så det er lidt svært at vurdere hvordan maden er. Men den skulle have været her for 5 kvarter siden
12 apr 2022 at 10:50 Pizzaerne blev leveret til tiden, og de var rigtige gode. De læste endda også vores kommentarer!
6 apr 2022 at 23:00 Køber tit pizza fra jer men en ting man ikke skal er og købe familie pizza det kan i vist ikke styre ... Køber kun alm pizza frem over
2 apr 2022 at 3:39 Bestilte dips men fik dem ikke. Pomfritterne var stenhårde, men pizzaen var god.
26 mar 2022 at 0:46 Lidt for tørre og brændte kanter på pizzaerne
11 mar 2022 at 23:25 Gode pizzaer
13 feb 2022 at 21:39 Pizza Uden smag Kold Splattet pomp. Og uden salt
28 jan 2022 at 20:25 Tog 2 timer om at komme frem og maden var kold da den så kom.
26 dec 2021 at 0:09 Delivery took more then 90 min but they called and let us know that it will take longer time because it was loads of deliveries. Food was really good. I would recomend it
5 dec 2021 at 19:00 Himmel råbende dårlig service !! Jeg henvender mig efter at have ventet på mit mad i 70 minutter. Får jeres medarbejder i røret, som jo er jeres stemme udadtil. Han responderer på min henvendelse ved og jeg citerer ordret “ hvad vil du havde at jeg